Gebruiksaanwijzing

Om actief aan dit blog deel te nemen, moet u zich éénmalig registeren. U doet dit door op het woord ‘registreren’ te klikken in het menu hiernaast, onder de button ‘inloggen’. U vult een eigen gebruikersnaam in, uw e-mailadres, de code die u overneemt van het blokje eronder (dit is om spammers tegen te gaan) en een eigen wachtwoord. Nu drukt u op ‘registreren’. Na één of twee minuten ontvangt u een e-mail de bevestiging.

U gaat nu naar inloggen rechts boven (u ziet daar ‘Welkom’ en dan uw gebruikersnaam) en daar vult u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in. Nu kunt u aan de slag!

Een bericht/vraag plaatsen:  klik op de link in de linkerkolom, vul de velden in en klik op versturen.

Reageren op berichten: klik op de berichten en reageer door middel van het linkje ‘reageer’ of  ‘nog geen reacties’.

Alle berichten en reacties worden voor plaatsing door ons bekeken  in verband met mogelijk misbruik. Mocht een antwoord op een vraag te lang op zich laten wachten, dan zullen wij als Voigt Travel proberen te reageren. U ziet dan Voigt Travel bij de naam van de afzender staan.

Uw e-mailadres wordt opgenomen in ons bestand voor de Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. Wilt u deze niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via een link in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Voor het Lapland Blog gelden algemene voorwaarden en een privacyverklaring.

Voigt Travel