okt 3

Bij Voigt Travel zijn we in de zomer altijd al volop bezig met ons nieuwe winterseizoen dus we zijn echt wel wat gewend! Maar wie had ooit gedacht dat het op de Lapland Dag op 2 oktober nog zo warm zou worden? Het contrast was enorm: buiten bijna 28 graden maar wel met blaffende husky’s voor de ingang van SnowWorld. Binnen dik ingepakte skiërs op de piste en dan al die zomers geklede mensen op zoek naar zo’n onvergetelijke winterreis naar Lapland.

De opkomst was echt hartverwarmend! Meer dan 700 mensen kwamen naar SnowWorld -in plaats van naar het strand te gaan- om Voigt Travel en haar leveranciers uit Lapland te bezoeken. Buiten werden de mensen opgewacht door 2 huskyteams. Nu eens niet enthousiast springend en blaffend om te vertrekken voor een huskytocht, maar lekker luierend in de zon. Binnen werden diverse presentaties gehouden, waaronder over het noorderlicht, van onze Vlaamse weerman en Lapland liefhebber Ruben Weyntjens. De ´vrienden uit Lapland´ waren erg tevreden. Zoals een vertegenwoordiger uit Noord-Lapland na afloop het verwoordde: “De mensen waren zó enthousiast en geïnteresseerd in Lapland dat het een feest was om hier aanwezig te zijn”.

Alle medewerkers van Voigt Travel vonden vooral het persoonlijke contact met de reizigers heel erg fijn.

Desiree: “Ik ben altijd weer aangenaam verrast door al die leuke en vriendelijke mensen die ineens helemaal enthousiast zijn geworden over onze bestemming Lapland: ‘Ik heb eindelijk mijn man overtuigd, hij gaat mee!’ vertrouwt iemand me dan toe. En die twee echtparen waarvan de mannen stoer tegen hun vrouw opmerkten: ‘Nu moet die sneeuwscootersafari er toch maar eens van komen.. En jullie gaan achterop!’ Net als Voigt Travel lijken ze ineens te zijn aangestoken door een Lapland virus.“

Carla: “Ik deed de ontvangst bij de ingang en zag mensen met een brede glimlach op het gezicht het gebouw weer verlaten.”

Roos: “Ondanks de zinderende hitte was het een ‘coole’ dag! Gezellig druk en hopelijk met veel juiste antwoorden op de goede vragen die gesteld werden.”


Wietse: “Ik vond het mooi om te zien hoe een jongeman zich hardop zat af te vragen hoe hij zijn vrouw kon overtuigen om de reis naar het hoge noorden te maken. Gelukkig bood een arrangement met iets meer luxe in de bungalow uitkomst. En twee meiden die tegen elkaar zeiden: ´Waar wachten we eigenlijk nog op, laten we gewoon gaan boeken´!

Iedereen die hier aanwezig was: hartelijk dank voor de aanwezigheid. En voor diegenen die niet deel konden nemen, we staan uiteraard altijd voor u klaar om álle vragen over Lapland te beantwoorden. En volgend jaar gaan we het gegarandeerd weer organiseren!

Voigt Travel
www.lapland.nl

3 reacties op “Lapland Dag 2011”

 1. Agnes zegt:

  Het was een leuke dag en wat ons opviel was het enthousiasme van de medewerkers van Voight Travel. Het verhaal over het Noorderlicht werd met passie verteld door de weerman.
  In 2009 zijn wij naar Luosto geweest en nu gaan we naar Salla! We hebben er zin in en zijn zeer benieuwd naar het Pan Village huis.

 2. stofbergen zegt:

  Mijn man en ik zijn 2 Okt.ook op de Laplanddag geweest in Zoetermeer. Hebben nu nog geen plannen om een reis te boeken ( vanwege gezondheidsproblemen ) maar oh wat is het moeilijk om niet naar Lapland af te reizen na het zien van de presentaties en een gesprek met passu uit Salla.
  Wij zijn in 2006 in Maart in Salla geweest en in Sept naar Iso Syote en volgens mij in 2008 in Maart naar Taivalkoski. Allemaal schitterende vakanties, maar de 1e vakantie in Salla gaf toch de meeste indruk. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en veel plezier bij de voorbereiding. En de mensen van voigt travel bedankt voor jullie enthousiasme tijdens de laplanddag. Vriendelijke groet van marjan en jan Stofbergen

 3. Henk zegt:

  Een reactie als bezoeker.

  Wij waren met vier personen afgereist naar Zoetermeer en we hebben ons geen moment verveelt. Het blijft echter een lastige keus om uit de zeer enthousiaste “standhouders” te kiezen.

  We gaan naar Lapland en ook met Voight, het wordt Winter Wonderland maar welke locatie moeten we nog beslissen.

  Alle medewerkers en misschien vrijwilligers,

  Bedankt voor jullie inzet.

  Henk

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.